New product
Preturile contin TVA
Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!
Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site.
Livrare se face de luni pana vineri inclusiv pentru comenzile de sambata si duminica.
0 Obiect Produse
This product is no longer in stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
SPIRULINA SI CATINA 60cpr DACIA PLANT
Preturile contin TVA
Pentru comenzi mai mari de 250 lei* livrarea este gratuita!
Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site.
Livrare se face de luni pana vineri inclusiv pentru comenzile de sambata si duminica.
Destinatar(i) :
* Câmpuri obligatorii
sau Anulează
SPIRULINĂ CU CĂTINĂ este un produs natural recomandat pentru procesul de remineralizare şi vitaminizare al organismului, ajutând la îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei acestuia.
DESPRE SPIRULINĂ:
Algele au fost primele forme de viaţă de pe pământ, ele fiind organisme aflate la graniţa dintre regnul vegetal şi cel animal. Spirulina face parte din clasa cianobacteriilor sau algelor albastre-verzi, care trăiesc în apele calde şi alcaline, din diverse zone geografice. Ea a apărut cu aproximativ 3,5 milioane de ani în urmă, având formă spiralată şi culori ce variază între verde închis şi verde-albăstrui. Se consideră că, până în secolul al XVI-lea, spirulina a reprezentat o sursă de hrană pentru azteci şi mesoamericani, ea având o concentraţie mare de proteine şi o valoare nutritivă ridicată. Spirulina are o compoziţie bogată în: proteine, vitamine din complexul B (B1, B2, B6, acid folic), beta-caroten, vitamina E, săruri minerale (fier, calciu, zinc, potasiu, magneziu, seleniu, cupru şi sodiu), acizi graşi, phycocianină, clorofilă etc. Sub formă uscată, 100 g spirulină conţin 60 - 70g proteine (de 3 ori mai mult decât carnea de porc, de 2 ori mai mult decât carnea de vită şi de peste 1,5 ori mai mult decât boabele de soia), fiind uşor asimilată de organismul uman.
DESPRE CĂTINĂ:
Cătina este un arbust spinos care creşte începând de la nisipurile litorale până în regiunile muntoase. Cătina a fost folosită de secole în Mongolia, China şi Tibet, primul text tibetan referitor la utilizarea plantei datând din secolul al VIII-lea î. Ch. Fructul de cătină conţine de 2 ori mai multă vitamina C decât Măceşul şi de 10 ori mai mult decât citricele, el constituind o importantă sursă de vitamina C. Planta mai conţine: vitaminele B1, B2, E, P, PP, provitamine D, carotenoide (α şi β-caroten, licopină, zeaxantină), acid folic, flavonoide (quercetină, kaempferol, siringetină, isoramnetină, miricetină), proantociani, acizi fenolici (galic, protocatechic, vanilic, salicilic, cinamic, cafeic, ferulic, p-cumaric), trans-resveratrol, acizi triterpenici (ursolic şi oleanolic), lipide (gliceride ale acizilor palmitic, oleic, linoleic, linolenic), oligoelemente (Ca, P, Mg, K, Fe, Na), steroli (β-sitosterol), zaharuri etc.
Contribuie la
- procesul de remineralizare şi vitaminizare al organismului
- îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
- susţinerea organismului în perioada de alăptare,
- refacerea organismului după boală
- susţinerea organismului în perioadele de efort fizic şi intelectual intens
- funcţionarea normală a metabolismului celular
- încetinirea procesului de îmbătrânire
- protejarea celulelor hepatice
- menţinerea greutăţii corporale în limite normale
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.