Expedierea si livrarea produselor catre dumneavoastra se face prin posta romana sau prin curierat rapid. ( In tara , sau strainatate .) Va rugam sa specificati atunci cand comandati produsul in casuta Informatii livrare daca doriti livrarea prin posta (5-7 zile - va rugam verificati la oficiul postal de care apartineti) sau prin curierat rapid (24h - 48 h pentru clientii aflati in zonele urbane si 48 h - 72 h pentru clientii din zonele rurale - va rugam specificati orele la care curierul poate livra la adresa specificata). Comenzile primite in intervalul Vineri ora 18 pana Luni ora 8, precum si in zilele de Sarbatori Legale vor fi verificate si trimise dupa acest interval. Toate taxele de livrare cad in sarcina cumparatorului si vor fi achitate in momentul primirii produsului(lor).
Pentru livrarile in afara Romaniei (5-7 zile) , taxa de expediere este afisata in functie de tara in care se face livrarea. Farmacia Stejara face livrari internationale in tarile : Grecia , Austria , Franta , Germania , Ungaria , Italia , Rep. Moldova , Spania, United Kingdom , Belgia, Danemarca , Portugalia , Finlanda, Suedia , Polonia , Rep. Ceha, Cipru.
Pentru livrarile interne , costul transportului: 9 ron Posta Romana; 12 ron Curierat Rapid. - pentru a nu exista confuzii costurile de transport se adauga in momentul efectuarii comenzii.

Pentru comenzile externe a caror cantitate depaseste 5 kg, se va percepe o taxa suplimentara suportata de client. Veti fi informat print e-mail despre costul transportului.

In cazul in care coletele primite au ambalajul deteriorat sau sunt desigilate, despachetate va rugam sa refuzati pachetul.

Conditii de Returnare:

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

-exista lipsa de satisfactie fata de produs (in caz ca aveti indoiala in privinta originalitatii produselor)

Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea fondurilor se face in 14 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card). Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

Va multumim ca ati ales IMUNITAS.ro !